Nagel Produkter

Nagelprodukter finns alt för nagelförlängning att markedes bästa priserna. Nail4you.se är Sveriges ledande inom nagelprodukter och trender med senaste funktionerna. Allt i falska naglar och konstgjorda naglar.til nagelförlängning Hos oss kan du hitta nagelprodukter både för gel naglar och akryl naglar

underkategorier

 • Nagelkit

  Nagelkit - Hos Nail4you har vi nagel startset till att göra både gele- och akrylnaglar. Här hittar du det perfekta nagel startsettet till att komma igång med att göra  gele- eller akrylnaglar. Vi har startkit till dig som vill förstärka dina egna naglar. 
  Med ett stark nagel kit till endast 270,- kommer du enkelt igång med att göra en bra
  förstärkning på tunna naglar. Om du vill göra snygga franska naglar, kan vi erbjuda dig vår populäraste och mest sålda gele nagel startset till endast 675,-, normal pris 1498,-. I detta startset hittar du allt vad du behöver för att komma igång med att göra franska naglar med vita nageltippar och nagellim. Vi kan också erbjuda dig ett nagelstartset där du bygger upp dina gele eller akrylnaglar på mall, helt utan tippar. Om det är denna metod som tilltalar dig, har vi ett gele nagel schablon startset till endast 975,-, normal pris 1259,-, med allt vad du behöver, från uv-lampa 36 w till nagelbuffer. Nagelstartset med schabloner kan du också få till akrylsystemet, här får du ett komplett startset till endast 459,-, normal pris 630,-. Med detta akryl nagel startset kommer du lätt igång med att göra snygga franska naglar, utan användning för tippar. Med ett professionellt gele nagel startset får du allt du behöver för att göra snygga gelenaglar på dig själv och vännerna, och mera därtill. Detta gelenagel startset får ditt nagelbord att framstå läckert och professionellt, med många genomtestade kvalitéts produkter, där medföljer bl a 3 annorlunda uv geleer och en 36 w uv lampa. Just nu får du detta läckra gelenagel set för endast 1689,-, normal pris 2459,-. I nagelstartsettena är där allt som du behöver för att komma igång med att göra snygga naglar. Och vi finns alltid redo till att hjälpa di, om du har frågor om ditt startset. Du behöver bara kontakta oss på tlf 0723-89 41 14 eller maria@nail4you.dk
  Vill du lära dig hur man bygger en gele eller akrylnagel från grunden, så kan vi erbjuda dig våran 4 dagars nageltekniker utbildning. Läs mer under nagelutbildningar.
   

 • Gelenaglar

  Gelenaglar är en av de mest använda systemen i nagel branschen. Gele naglar är lätt att komma igång att göra och ger ett bra resultat på dina naglar. Gele naglar håller mycket länge, upp till 4-5 veckor. Gel finns i alla färger och glitter. Så om du gillar naturliga naglar eller naglar att pynta och färg så hittar du det här. Hitta också Tillbehör till dina gelenaglar.

 • Gellack

  Gellack och Gel nagellack är en fanatstisk produkt som är otroligt lätt att applicera och är lika stark som vanligt. Gel.Gel Polish och Gel nagellack lagt på naglen som helt normalt nagellack och kan användas på hela nageln eller som den franska gränsen. Gellack nagellack och Gel Polish har en lång hållbarhetstid på upp till 4 veckor och kan lösas i bara 5 minuter i akryl remover.härdas i UV-ljus.

 • Gelefärg

  Gel Färg är vår kategori av UV gel färger, ett brett utbud av gel färg och effekt geler. Vi har valt att ta en annan Eu produkt i vår butik, vilket naturligtvis är godkänt. Vi har tagit den trevligaste och nyaste uv gel färg på ditt hem, så att du kan vara en av de första att använda dem i Sverige. Vi har också 3D-Gel och UV gel som har magnet i den, och en mängd andra stora uv gel. Alla Gel Color testas av våra nageltekniker och kvalitet godkänts. 

 • Gele tillbehör

  Gele naglar tillbehör - Här hittar du allt till gel nagelprodukter. Vi tillhandahåller både för professionella nagelsalonger och privata naglar flic

 • Akrylnaglar

  Akrylpulver för att göra akrylnaglar.Med Akryl pulver är du säker ett hållbart resultat. Men akryl är också den svåraste systemet för att komma igång ..Men när du väl har lärt sig tekniken, får du också de vackraste akrylnaglar som varar och varar. Akryl nagel Systemet kan också användas för att förstärka dina egna naglar. Akryl pulver finns i många färger, använda dem till den franska gränsen eller nail art. Den franska gränsen behöver inte alltid vara vit :)) I akryler systemet, doppa din pensel i akryl Akryl vätska och sedan doppa din Akryl Brush spetsen i akryl pulver, är det viktigt att du inte doppa hela borsten i akryl pulveren som det så skulle vara svåra att rengöra och kan vara styv och oanvändbar. Akryl massa du får på toppen av din Akryl borsta ner på nageln och formade. akrylnaglar är extremt hårt nagelsystem.

 • Akrylfärg

  Akrylfärg för att göra akrylnaglar. Med Akryl pulver är du säker ett hållbart resultat. Men akryl är också den svåraste systemet för att komma igång. Men när du väl har lärt sig tekniken, får du också de vackraste akrylnaglar som varar och varar. Akryl nagel Systemet kan också användas för att förstärka dina egna naglar.Akryl pulver finns i många färger, använda dem till den franska gränsen eller nail art. Den franska gränsen behöver inte alltid vara vit :-) I akryler systemet, doppa din pensel i akryl Akryl vätska och sedan doppa din Akryl Brush spetsen i akryl pulver, är det viktigt att du inte doppa hela borsten i akryl pulveren som det så skulle vara svåra att rengöra och kan vara styv och oanvändbar. Akryl massa du får på toppen av din Akryl borsta ner på nageln och formade. akrylnaglar är extremt hårt nagelsystem

 • Akryl tillbehör

  Akryl negle tilbehør - Alt indenfor Akryl negle produkter og akryl negle tilbehør. Der findes en masse Akryl negle tilbehør som gør det lettere at lave dine kunstige negle. Et most når du laver akryl negle er en rigtig god akryl pensel, vi er stolte af, at vi har nogle af de bedste akryl pensler i verden.  Vi kan også tilbyde dig 1 dags negle kurser i at lave Akryl negle, og du kan naturligvis også tage din negle tekniker uddannelse i akryl hos os. 

 • Nageltippar

  Nageltippar finns i många storlekar och former, nagel tippar används för att förlänga den naturliga nagel. På Nail4you hittar du ett brett urval av nagel tippar för att göra konstgjorda naglar med. Vi har säkerhets tips för dina naglar. Här hittar du franska nagel tippar, Square nagel tippar för neglebidere, Tipper med djup smile. Alla Nageltips finns i vitt, klart eller naturlig färg, vi har allt i konstgjorda naglar. Du kan sätta både Gele och Akryl på våra naglar tips med Nagellim.

 • Designtippare

  Nageltippar Nail Art kan fås i alla möjliga former och med tryck på, i en mängd olika färger. Dessa designade konstgjorda nagel tippar är det bara att lägga lim på nageln. Med smart nagel tippar slipper du att själv göra den franska kanten och de finns i alla färger. Airbrush nagel tippar finns i många färger med glitter och glimmer. Nageltippar limmas på den natuliga nageln med nagellim, se bara till att buffa nageln med en buffer eller en fin nagelfil innan. Mest hållbara resultatet får du om du använder nagelprimer och prep innan du lägger uv gele eller akryl över nageltipparna.

 • 238,80 SEK
  Köp
 • 154,80 SEK
Trustpilot